Deel deze pagina

Ik wil op stage naar het buitenland

Wil jij een onvergetelijke tijd meemaken, nieuwe mensen leren kennen en je cv nog aantrekkelijker maken? Dan is een buitenlandstage een wereldkans voor jou!

Unieke ervaring

Tijdens je stage in het buitenland leer je veel mensen kennen. Je doet zo veel nieuwe ervaringen op dat je erdoor zal veranderen. Je bekijkt de wereld vanuit een breder perspectief. Deze unieke ervaring beïnvloedt je leven.

Pittige uitdaging

Stage lopen in het buitenland is een avontuur, het betekent leren in een vreemde taal en volgens andere gebruiken. Je moet een hoop regelen en je leert om zelfstandig je weg te vinden. Zo’n ervaring geeft een boost aan je zelfvertrouwen.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de buitenlandstage krijg je een bredere kijk op de wereld. Je komt sterker en wijzer terug. Mensen met buitenlandervaring zijn creatiever in het oplossen van problemen. Dit is bewezen. De stage draagt dus bij aan je persoonlijke ontwikkeling.

Goed voor je cv

Tijdens de stage leer je jouw vak op een andere, internationale manier te bekijken. Werkgevers vinden dit belangrijk. Buitenlandervaring onderscheidt je van de andere sollicitanten. Het geeft je een voorsprong.

Nu: hét moment

Als student ben je nog vrij in je doen en laten. Straks heb je een vaste baan en allerlei verplichtingen. Dan kun je niet meer zo gemakkelijk een tijd naar het buitenland. Dus dit is hét moment om die kans te grijpen!